AL-KO

Logo AL-KO quality for life

Aanhangwagenkopen.be is officieel dealer en leverancier van AL-KO onderdelen en toebehoren. AL-KO is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van tuinmachines en producten voor het onderhoud van tuinen en gronden. Het bedrijf werd opgericht in 1931 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten in Europa en wereldwijd.

Al-ko biedt een breed scala aan producten, waaronder grasmaaiers, verticuteermachines, bladblazers, zitmaaiers, heggenscharen, trimmers en andere producten voor tuinonderhoud. Het bedrijf is gekend om zijn hoogwaardige producten en heeft een goede reputatie opgebouwd in de branche.
Hiernaast is het ook een marktspeler geworden voor onderdelen en toebehorens voor caravans en aanhangwagens in het premium markt segment.

AL-KO maakt gebruik van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen bij de productie van haar producten. Dit garandeert een hoge prestatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de producten. Bovendien biedt het bedrijf ook uitstekende after-sales service en ondersteuning aan haar klanten.

Het bedrijf is toegewijd aan het respecteren van de natuur en heeft het milieubescherming hoog op de agenda staan. Al-ko ontwerpt en produceert haar producten op een duurzame en milieuvriendelijke manier, en neemt actieve maatregelen om te werken aan een beter milieu voor de toekomst.

In samenvatting is Al-ko een toonaangevend bedrijf in de tuinmachines-industrie, gekend om zijn hoogwaardige producten, betrouwbaarheid en duurzaamheid, en is het toegewijd aan het respecteren van de natuur en het bevorderen van een beter milieu.

Toont alle 6 resultaten

Toont alle 6 resultaten